Słupski Ośrodek Sportu i Rekreacji poszukuje dzierżawców terenów położonych w Parku Kultury, Sportu i Rekreacji przy ulicy Rybackiej przeznaczonych do prowadzenia działalności gastronomicznej. Oferta dotyczy sezonu letniego od 1 maja do 30 października 2025 roku.
.
Przedmiotem dzierżawy jest teren położony w Parku Kultury, Sportu i Rekreacji w Słupsku (w PKiW) przeznaczony do prowadzenia działalności gastronomicznej w sezonie letnim od 1 maja do 30 października 2025 roku. Strefa dla food trucków – maksymalnie 10 przyczep gastronomicznych – zostanie zlokalizowana od strony ulicy Rybackiej.
.
Na posadowienie food trucków dostępny będzie teren o powierzchni 40 metrów x 2,5 metra. Jak informuje SOSiR w zaproszeniu do składania ofert, dopuszczana jest każda działalność gastronomiczna – łącznie ze sprzedażą alkoholu, a wydzierżawiającemu zależy na różnorodnej ofercie gastronomicznej przeznaczonej dla różnych grup społecznych, osób dorosłych oraz dzieci, w celu uczynienia miejsca atrakcyjnym i rozpoznawalnym w Słupsku. Minimalna cena dzierżawy ustalona została w wysokości 720 złotych netto miesięcznie. Do ceny dzierżawy należy dodać koszty zużytych mediów zgodnie z podlicznikiem (energia elektryczna).
.
Oferty należy składać do 3 marca 2025 roku do godziny 12 osobiście w siedzibie SOSiR-u przy ulicy Szczecińskiej 99 w pokoju nr 8 bądź mailowo: [email protected]. Publiczne otwarcie kopert nastąpi 3 marca o godzinie 12.20.
.
Więcej szczegółów na: https://sosir.slupsk.pl/art/zaproszenie-do-skladania-ofert.117.html. (jwb)